Holding Hands

Jeg har bred erfaring fra det offentlige samt private danske sundhedsvæsen; alt fra terminale KOL-patienter på Lungemedicinsk afdeling til sindslidende unge på psykiatrisk akutmodtagelse. Særligt mit arbejde som hjemmesygeplejerske har givet mig en overordnet forståelse af mange forskelligartede sygdomsforløb, og hvad der skal for at hjælpe den enkelte patient i lige netop dennes situation. Jeg er særlig dygtig i relation til mennesker med demenssygdomme og andre geriatriske lidelser. 

 

Med min mangesidede erfaring vil jeg kunne stå for kommunikationen til egen læge eller andre samarbejdspartnere, så der ikke opstår tvivl om, hvad dine symptomer indbefatter, hvad du som patient har af behov, samt hvad der skal til her og nu for at få det bedre.

 

Jeg tilbyder primært sygepleje i eget hjem og vil derfor også kunne tilbyde kontinuitet og genkendlighed for både dig og din familie. Alle sygdomsforløb er individuelle og ofte meget komplekse, og derfor lægger vi altid en plan sammen, så alle dine/jeres ønsker og behov bliver varetaget.

Pris: 599kr pr. time

Sygepleje