top of page

Lidt om mig

Jeg er 34 år, gift og mor til to. Jeg har arbejdet med sundhed og andres velbefindende i snart 20 år. Jeg er uddannet sygeplejerske og har flere års erhvervserfaring bag mig. Derudover er jeg yogainstruktør og RAB-registreret akupunktør samt medlem af Praktiserende Akupunktører, der som de eneste stiller krav, der følger de nedsatte europæiske standarder fra ETCMA (European Traditionel Chinese Medicine Association).

Efter jeg fik min førstefødte, indså jeg, at jeg ikke kunne holde til at arbejde som sygeplejerske i det offentlige. Både fysisk og mentalt. Tiden til patienten er væk - og med den muligheden for at hjælpe folk korrekt. Folk bliver placeret i kasser, de ikke passer ned i, og det kan jeg ikke forsvare. Jeg har altid elsket at være sygeplejerske, men systemtænkning og arbejdsforhold gjorde, at jeg var nødt til at søge nye veje. I 2017 begyndte jeg at læse akupunktur, og fra min første nål, var jeg hooked.

IMG_8218.JPG

Jeg begyndte at læse akupunktur i 2017, og fra min første nål var jeg hooked.

Efter at have født mit andet barn og vendt tilbage til arbejde, blev jeg selv alvorligt syg. Jeg kæmpede nu selv som patient med sundhedssystemet og med at passe ind i kasserne. Ved at kombinere al min viden fra vestlig fysiologi og det holistiske overblik fra østen, lykkedes det til sidst at finde frem de mange komplekse årsagssammenhænge og mønstre som lå til grund for min sygdom. Den dag idag er jeg taknemmelig over at kunne leve mere bæredygtigt liv hvor en ændret kost, ændret tankegang og ændrede omgivelser gør at jeg igen kan hjælpe andre. 

Sandt at sige har mit sygdomsforløb kastet mig ud på en helt ny rejse om at forstå nervesystemet, stress og herunder særligt hormonernes indvirkning på krop og sind. Det har dannet grobund for hvordan jeg behandler i klinikken den dag i dag, nemlig at ved at kombinere videnskab fra vest og gammel knowhow fra øst. I sidste ende giver det holistiske, trygge og virkningsfulde behandlingsforløb.

Jeg glæder mig til at se dig.

bottom of page