top of page

Persondatapolitik

Vi modtager, indsamler og gemmer alle oplysninger, du indtaster på vores websted eller giver os på anden måde. Derudover indsamler vi den internetprotokol (IP) adresse, der bruges til at forbinde din computer til Internettet; Log på; email adresse; adgangskode; computer- og forbindelsesoplysninger og købshistorik. Vi kan bruge softwareværktøjer til at måle og indsamle sessionsoplysninger, herunder siders responstid, besøgslængde på bestemte sider, oplysninger om sideinteraktion og metoder, der bruges til at søge væk fra siden. Vi indsamler også personligt identificerbare oplysninger (herunder navn, e -mail, adgangskode, kommunikation); betalingsoplysninger (inklusive kreditkortoplysninger), kommentarer, feedback, produktanmeldelser, anbefalinger og personlig profil.

 

Når du gennemfører en transaktion på vores websted, indsamler vi som en del af processen personlige oplysninger, du giver os, såsom dit navn, adresse og e -mail -adresse. Dine personlige oplysninger vil kun blive brugt af de særlige grunde, der er angivet ovenfor.

 

Vi indsamler sådanne ikke-personlige og personlige oplysninger til følgende formål:

At levere og drive tjenesterne;

At give vores brugere løbende kundehjælp og teknisk support;

For at kunne kontakte vores besøgende og brugere med generelle eller personlige service-relaterede meddelelser og salgsfremmende meddelelser;

At oprette aggregerede statistiske data og andre aggregerede og/eller udledte ikke-personlige oplysninger, som vi eller vores  forretningspartnere kan bruge til at levere og forbedre vores respektive tjenester;

At overholde alle gældende love og regler.

 

Vores virksomhed er hostet på Wix.com -platformen. Wix.com giver os den online platform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig. Dine data gemmes muligvis via Wix.com's datalagring, databaser og de generelle Wix.com -applikationer. De gemmer dine data på sikre servere bag en firewall. Derudover gøres opmærksom på at benyttes booking modul mv. benyttes Easyme.dk til lagering og brug af personligt identificerbare oplysninger (herunder navn, e -mail, adgangskode, kommunikation); betalingsoplysninger (inklusive kreditkortoplysninger), kommentarer, feedback, produktanmeldelser, anbefalinger og personlig profil.

 

Alle direkte betalingsgateways, der tilbydes af Wix.com og bruges af vores virksomhed, overholder de standarder, der er fastsat af PCI-DSS som administreret af PCI Security Standards Council, som er en fælles indsats af mærker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav hjælper med at sikre en sikker håndtering af kreditkortoplysninger fra vores butik og dens tjenesteudbydere.

 

Vi kan kontakte dig for at underrette dig om din konto, for at løse problemer med din konto, for at løse en tvist, for at indsamle gebyrer eller skyldige penge, for at undersøge dine meninger gennem undersøgelser eller spørgeskemaer, for at sende opdateringer om vores virksomhed eller efter behov at kontakte dig for at håndhæve vores brugeraftale, gældende national lovgivning og enhver aftale, vi måtte have med dig. Til disse formål kan vi kontakte dig via e -mail, telefon, tekstbeskeder og post.

 

Hvis du ikke ønsker, at vi skal behandle dine data mere, bedes du kontakte os på karina@naldal.com eller sende os en mail til: Sundevedsgade 3A, 1751 Kbh V, Danmark.

 

Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre denne fortrolighedspolitik, så bedes du gennemgå den ofte. Ændringer og præciseringer får virkning umiddelbart efter offentliggørelsen på webstedet. Hvis vi foretager væsentlige ændringer af denne politik, giver vi dig her besked om, at den er blevet opdateret, så du er opmærksom på, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og under hvilke omstændigheder vi eventuelt bruger og/eller videregiver det.

bottom of page