top of page

Sygepleje & Akupunktur

Jeg har bred erfaring fra det offentlige- samt private danske sundhedsvæsen; alt fra terminale KOL-patienter på Lungemedicinsk afsnit til sindslidende unge på psykiatrisk akutmodtagelse. Samtidig har jeg i en årrække arbejdet som hjemmesygeplejerske, hvilket har givet mig en detaljeret forståelse af mange forskelligartede sygdomsforløb, og hvad der skal til for at hjælpe den enkelte patient i lige netop dennes helt unikke situation. Efter mange år i sektoren har jeg udviklet særlige kompetencer i relationen til mennesker med demenssygdomme og andre geriatriske lidelser. 

Jeg har ofte i mit virke som hjemmesygeplejerske ønsket, at jeg i nogen grad kunne indrage og benytte mig af mine færdigheder inden for kinesisk medicin. Særligt har jeg set mennesker lide, fordi de eller deres behov ikke blev mødt eller hørt i det offentlige sundhedssytem. I kinesisk medicin er hele mennesket i fokus, og man diagnosticerer alle de mønstre, følelser og handlinger, der måtte ligge til grund for kroppens og sindets ubalancer. Det er vigtigt at understrege, at vestlig og østlig tænkning og teori på ingen måde er modsætninger. De er forskellige, men komplementerer hinanden, hvis man inddrager dem korrekt. Ofte er det de små justeringer, der kan gøre den store forskel. 

IMG_7682.JPG

Jeg tilbyder primært sygepleje i eget hjem, hvilket skaber kontinuitet og genkendlighed for både dig og din familie. Alle sygdomsforløb er individuelle og ofte meget komplekse, og derfor lægger vi altid en plan sammen, så alle dine/jeres ønsker og behov bliver varetaget. Med et forløb vil jeg kunne varetage kommunikationen til egen læge, hospitaler, kommune m.m., så der ikke opstår tvivl, om hvad dine symptomer indbefatter, hvad du som patient har af behov for, samt hvad der skal til her og nu for at få det bedre.

Den private sygepleje udføres på adresser på Vesterbro, Nørrebro, Østerbro, Sydhavnen, Valby, Frederiksberg og København K. Du er selvfølgelig også velkommen på klinikken. Der er dog 3-trins trappe, der leder op til klinikken.

 

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har specifikke spørgsmål til behandlinger, metoder eller lignende. Jeg tilbyder naturligvis et gratis informationsmøde, så vi begge kan se, om vi er det rigtige match.

Pris: 600 DKR pr. time i klinik / 1.100 DKR pr. time for hjemmebesøg 

bottom of page